Treeni maistuu taas

Lapsen meno esikouluun toi hyviä mahdollisuuksia myös oman ajankäytön hyödyntämiselle. Otinkin eskarin läheiselle kuntosalille ovikortin, jolla pääsee treenaamaan miten mielii, joskin treenipäivät noudattelevat lapsen haun ja viennin aikataulua. Toistaiseksi iltapäivän treenit olen jättänyt käyttämättä, mutta tyttären pyytämä lisäaika hakemisen siirtämiseen antaa tilaa treenien monipuolistamiseen.

Vapaapäiviä, jolloin vien ja haen lapsen eskarista, käytän myös toisen harrastukseni keharikaverin tukihenkilönä toimimiseen. Käymme muutaman kerran kuukaudessa kahvilla ja jutustelemassa hänelle lähellä olevassa kahviossa ja joskus jossain pidemmällä asioimassa. Lähipuuhastelu tuo minulle aerobisen treenipäivän ja omien toimintapaikkojeni väliset etäisyydet noin 12-15 km:n/ päivä, joista saa kelpo treenin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *