Siivouspäivä

Viikonloppuna siivottiin melkeinpä koko huusholli, vain kauden verhot jäivät vaihtamatta. Kesän oranssivoittonen sävy saa olla lokakuun loppuun, jolloin pidämme Halloween kemut. Näistä enemmän sitten aikanaan.

Vaatehuollon pyykkäys, parsintakin, ajankohtaisen tarpeiston katsastaminen ja kaappien järjestäminen ovat välttämättömät toimenpiteet jokaisena vuodenaikaan. Kasvavan lapsen tarpeet ja paljolti myös mielihalut pukeutumisen suhteen on kartoitettava ja jokseenkin tyydytettävä. Siivouspäivät antavat kivan paikan yhteiselle puuhastelulle, eikä suurikaan työmäärä ole ongelma, kun se tehdään yhdessä.

Tällä kertaa poisheitettävästä krääsästä saatiin monet hyvät naurut ja luopumisen tuskaa ei syntynyt hankalistakaan tapauksista. Kunnolliset laatikot ovat tarpeen lelujen ja välineiden lokeroittamiselle. Ne myös helpottavat lapsen omaa siivousta, kun kaikelle on paikkansa. Siisti huone palkitsee, sillä tehty työ näkyy heti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *