Virta pois ja läksyjen pariin

Olen ottanut tavaksi ohjata lapseni trampoliinille tai muihin liikunnallisiin pihapuuhasteluihin, kun kotiudumme koulusta. Arjen iltapuolisko on melko lyhyt, kun haen lapsen iltapäiväkerhosta klo 16-17 pintaan ja kotiutuminen apostolinkyydillä ja bussilla ottaa tunnin päälle. Mieleisen liikkumisen sijoitus kotiaikamme alkuun antaa lapselle intoa iltaan ja myös riittävästi aikaa rauhoittua ennen nukkumaan menoa. Ulkoilun jälkeen syömme ja minun tiskatessa pääsee hän läksyjen ja/ tai omaehtoisen lukemisen pariin. Illan kruunaa iltasatu minun lukiessa tai äänikirjaa yhdessä kuunnellen. Lomallani nautiskelimme Harry Potter -äänikirjan parissa, cd-levy per ilta parin viikon ajan. Suosittelen kokeilemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *