Vertaisseura palkitsee

Tyttären kaveri oli jälleen yökylässä, mikä ilahdutti niin minua kuin pilttiäkin suuresti. Peruskiva tekeminen oli toisessa potenssissa kaverusten kesken. Trampoliini on oiva alusta kaikelle puuhastelulle ja taipui mielekkääksi paikaksi niin läksyjen tekemiselle pihalla kuin piirrustelulle ja liikuntatuokioille. Kun tilantarve kasvoi, siirtyivät tytöt oma-aloitteisesti pihanurmelle tekemään kärrynpyöriä, voltteja ja loikkia. Aikuiselle suurta mielihyvää tuotti katsella lasten siirtyminen tekemisestä toiseen, jossa kumpainenkin ideoi ja seurasi toista aika ajoin.

Puheiden tasolla tyttöjen keskinäinen vuorovaikutus oli sangen sujuvaa, mutta paikoin myös kinastelevaa, mikä kuuluu asiaan. Juutuin pari kertaa kuutelemaan heidän juttujaan, sillä siinä oli sangen kiinnostavia huomioita elämästä, kuten ”kyllä nainen voi käyttää solmiota, vaikka jossain kokouksessa. Joo, mutta miksi se haluaa näyttää mieheltä, vaikka se toivoo, että mies pitää sitä naisena?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *